Dodaj opinię o sklepie

Dodaj opinię

Andrzej 21.02.2024

Zamówione nożyce HSE42 wieczorem rano czekały na odbiór z paragonem i kartą gwarancyjną. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Rafał 19.02.2024

Szybka wysyłka, polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbyszek 19.02.2024

Ok, polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Krzysiek 19.02.2024

Szybka wysyłka, gaźnik jak na zdjęciu - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mariusz 17.02.2024

Szybko i sprawnie - koło napędu łańcucha 1/4P 8Z- Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Lukasz 17.02.2024

Miara wymienna 25mb - szybka wysyłka towar oryginalny - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Dominik 17.02.2024

Szybka wysyłka, orginalny towar z paragonem. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kornel 14.02.2024

Polecam, szybka wysyłka -towar orginalny z paragonem i kartą gwarancyjną. Miły i fachowy instruktaż online - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Paweł 04.02.2024

Szybka wysyłka, orginalna tarcza. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adrian 23.01.2024

Szybka wysyłka i oryginalna część. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marian 23.01.2024

Szybka wysyłka, oryginalna część - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Damian 22.01.2024

Kupiłem będąc w stolicy Dziadkowi na prezent - odbierałem osobiście w sklepie stacjonarnym. Starszy Pan wytłumaczył obsługę i uruchomił. Dostałem w gratisie olej do łańcucha i paliwa. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jarek 18.01.2024

Zamówiona wieczorem a odebrałem rano w sklepie. Czekała z kartą gwarancyjną i paragonem. Cała obsługa wytłumaczona i uruchomiona na miejscu. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karolina 31.12.2023

Miła obsługa i szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jacek 31.12.2023

Maszyna uruchomiona w mojej obecności po instruktażu. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 28.12.2023

Mam swoje lata, polecili mi MSA140, cięcie drzewa do kominka od czasu do czasu. Odebrałem w sklepie pokazali obsługę i świetnie tnie się drzewo, bez przewodów i szarpania. Polecam ten sklep i tego Pana

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Czarek 14.12.2023

Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Fazi 14.12.2023

Wszystko ok, polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Leszek P. 14.12.2023

Szybka wysyłka i uzgodniona darmowa wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marek B. 12.12.2023

Wytłumaczona obsługa, sprawdzona i uruchomiona w mojej obecności. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bohdan K. 12.12.2023

Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Arek 12.12.2023

Szybka wysyłka, oryginalny towar - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Krzychu 29.11.2023

Szybka wysyłka i orginalny tłumik. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Radej 28.11.2023

Polecam - szybka wysyłka, łańcuch tnie brudne drewno w piachu i betonie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Agnieszka 28.11.2023

Wytłumaczona cała obsługa i uruchomiona pilarka MSE141 w mojej obecności. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Olek 27.11.2023

Szybka wysyłka, orginalny olej z paragonem. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kazik 27.11.2023

Wszystko ok.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Stefan 26.11.2023

Szybka wysyłka i przy czterech sztukach wysłali za darmo. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Grzesiek 26.11.2023

Szybka wysyłka - orginalny towar-polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 26.11.2023

Szybko i sprawnie - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Anna 23.11.2023

Profesjonalne doradztwo - super przycina się róże i inne krzewy w ogrodzie. Szybka wysyłka.Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Grzesiek 22.11.2023

Wszystko okey, polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Olek 17.11.2023

Szybko i sprawnie - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zenek 16.11.2023

Szybka wysyłka, towar oryginalny - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Monika 16.11.2023

Sprzedawca pokazał całą obsługę i uruchomił piłę w mojej obecności - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Norbert 14.11.2023

Udzielili instruktażu i w mojej obecności uruchomili i pokazali obsługę. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Michał 09.11.2023

Szybka wysyłka orginalny zestaw naprawczy pomógł. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jurek B. 09.11.2023

Zamówiona po rozmowie telefonicznej, czekała na mnie na drugi dzień z kompletem dokumentów. Odpalona i udzielony instruktarz obsługi. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adam B. 08.11.2023

Polecam - kupując tarczę diamentową DB10 przestrzegli żeby używać na mokro a nie zużyje się tak szybko - potwierdzam. Dłuższa żywotność tarczy gdy pracujemy na mokro i filtr powietrza nie zapycha się tak szybko.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Miłosz 08.11.2023

Miły starszy Pan - kompetentny, doradzi - warto rozmawiać. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Stanisław 08.11.2023

Podpowiedzieli i szybko wysłali.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zdzisław 30.10.2023

Oryginalny tłok do stihla. Szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Damian 30.10.2023

Szybka wysyłka, oryginalny towar. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kamil 26.10.2023

Polecam ten sklep - w trakcie rozmowy telefonicznej doradzili jaką żyłkę zastosować przy moich pracach i szybko wysłali. Żyłki Carbon są dużo lepsze od zwykłych.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Waldek 26.10.2023

Szybka wysyłka towar oryginalny z fakturą zakupu - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Maciek 24.10.2023

Kompletny instruktaż z odpalenie i przezbrojeniem maszyny - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Magda 12.10.2023

Miła prezentacja i uruchomienie w mojej obecności - polecam ten sklep.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marcin 11.10.2023

Odebrana w sklepie na drugi dzień po zamówieniu w necie. Fachowy instruktaż i uruchomienie maszyny. Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Piotrek 30.09.2023

Fachowa obsługa, wykład z obsługi, pilarka odpalona i uruchomiona w mojej obecności. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Olek D. 30.09.2023

Polecam, zamówiona w necie czekała na odbiór w sklepie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Maniek 29.09.2023

Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Leszek 29.09.2023

Wszystko ok, polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jan 27.09.2023

Szybko wysłali pasuje do piły. Tnie bardzo dobrze.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kacper 27.09.2023

Szybka wysyłka, orginalny towar - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bogdan 26.09.2023

Wczoraj zakup a dziś towar - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 26.09.2023

Szybka wysyłka towar STIHL - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mietek 25.09.2023

Tłumik stihl, doradzili wymianę uszczelki tłumika - dzięki bo była popękana.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Agnieszka P. 25.09.2023

Wszystko super, szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Eryk 24.09.2023

Wszystko ok.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mariusz 24.09.2023

Szybka wysyłka, orginalny towar.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zenek 22.09.2023

Polecam, natychmiastowa wysyłka po płatności na telefon. Proszę przygotować zestaw do MS311 50cm.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adam K. 22.09.2023

Szybka wysyłka, oryginalny towar - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kazimierz R. 22.09.2023

Polecam, super cena - zamówiłem wieczorem - odebrałem w sklepie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Rafał B. 20.09.2023

Poleca - pięknie pokazana obsługa kosiarki włącznie z odpaleniem, i olej na wymianę w gratisie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 19.09.2023

Szybka wysyłka, kosa działa bardzo dobrze - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mariusz 19.09.2023

Szybka wysyłka towar oryginalny - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kamil 14.09.2023

Szybka wysyłka - oryginalny towar z paragonem. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kazik 12.09.2023

Polecam - szybka wysyłka, oryginalny towar.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kaśka 09.09.2023

Kulturalny starszy Pan fachowo zaprezentował kosę akumulatorową. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marzena 31.08.2023

Polecam - bardzo miły Pan doradził w zakupie i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bohdan 22.08.2023

Szybko i sprawnie. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Andrzej 22.08.2023

Szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Czarek K. 15.08.2023

Polecam - polecono mi kosę FS55R - jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Sławomir 12.08.2023

Wszystko Ok

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jarosław 11.08.2023

Polecam - fachowa obsługa - wie człowiek o czym mówi. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Arek 09.08.2023

Wszystko Ok, Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adam 08.08.2023

Obsługa fachowo przekazuje informację. Kosiarka zalana olejem i odpalona w mojej obecności. Pomogli nawet w załadunku. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marian Z. 08.08.2023

Polecam, miła obsługa i profesjonalne przekazanie informacji.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mariusz 31.07.2023

Szybka wysyłka, kosiarka zgodna z opisem - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jacek 19.07.2023

Polecam - szybka wysyłka, dobry towar.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jadwiga 05.07.2023

Miła obsługa i fachowe doradzanie, polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Konrad 27.06.2023

Wszystko okey, pokazali obsługę i uruchomili i przekazali fachowe informacje. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Felicjan 20.06.2023

Chciałem mocną maszynę i nie zawiodłem się - dobrze doradził sprzedawca - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Waldek 20.06.2023

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kamil 20.06.2023

Wszystko o key.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Justyna 18.06.2023

Starczy miły Pan wytłumaczył fachowo obsługę. Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karolina 15.06.2023

Polecam, szybko i fachowo.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marcin 15.06.2023

Wszystko w porządku. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Stanisław 02.06.2023

Szybko i sprawnie, polecam sklep znany od lat.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Magda 31.05.2023

Miła obsługa i fachowe doradztwo - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mirek 26.05.2023

Szybko i sprawnie - zamówiona przez telefon czekała na odbiór z papierami. Ok

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bartek 24.05.2023

Dzięki za pomoc w wyborze kosy FS235, jest moc - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mieczysław 23.05.2023

Szybka realizacja zamówienia. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Janusz 23.05.2023

Szybko i sprawnie - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbyszek 09.05.2023

Zamówiona po konsultacji w poniedziałek a we wtorek odebrałem osobiście - czekała przygotowana. W pakiecie olej do łańcucha i paliwa z pilnikiem. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zygmunt 30.04.2023

Trochę mnie namówili na ten model, ale jestem zadowolony. Czekała na odbiór z z papierami i olejami. Lekka w manewrowaniu, nie "zakopuje się". Czasem warto posłuchać rad.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Krzysiek 28.04.2023

Szybka wysyłka z f-rą i kartą gwarancyjną. Dostałem oleje do łańcucha i paliwa w gratisie Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mariusz 26.04.2023

Dzięki za polecenie - łańcuch 325 1,3 RD3 Pro - szybka wysyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jacek 25.04.2023

Oryginalny gaźnik z paragonem i piła pracuje wreszcie bez problemu.Szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jędrek 21.04.2023

Szybka wysyłka - łańcuch 3/8PS 50 ogniw - oryginał - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Norbert 21.04.2023

Miła i fachowa obsługa - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kornel 18.04.2023

Dobra obsługa i dogodny odbiór. Żałuję że nie posłuchałem i nie kupiłem z napędem.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Arek 28.03.2023

Wszystko ok. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marlena 25.03.2023

Polecono mi piłę elektryczną MSE141 i pokazano obsługę. Jestem zadowolona z obsługi i zakupu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbyszek A. 23.03.2023

Wszystko okey, kupiłem w środę wieczorem a odebrałem w czwartek rano. Czekała z kompletem dokumentów.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adrian 11.03.2023

Szybko i sprawnie - zamówiona w piątek wieczorem a w sobotę odebrałem z kompletem dokumentów. Ok

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Wiesław W. 02.03.2023

Zakupiona wieczorem - rano czekała z kompletem dokumentów.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mariusz 27.02.2023

Wszystko ok.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Darek 22.02.2023

Szybka wysyła z f-rą - Ok.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Monika 21.02.2023

Szybka wysyłka. Ookey

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Leszek 20.02.2023

Zamówiłem w czwartek wieczorem z odbiorem w sobotę. Czekała na mnie z kompletem dokumentów. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adam 16.02.2023

Zamówiłem w niedzielę a dobrałem w środę z kompletem dokumentów. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zdzisław 15.02.2023

Wysyłka dzień po zamówieniu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Grzesiek 09.02.2023

Szybka wysyłka i cały komplet info na e-mail i przez telefon polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bogdan 31.01.2023

Przesyłka dotarła dzień po zamówieniu, szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Grzesiek H. 18.01.2023

Szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Maciek D. 29.12.2022

Zamówiłem w niedzielę, odebrałem po przeszkoleniu i odpaleniu maszyny w środę z kompletem dokumentów. Wszystko Ok POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marzena 13.12.2022

Przez telefon uzgodniłam wszystkie szczegóły. Kurier przywiózł na drugi dzień. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Leon 10.12.2022

Zakupiłem po rozmowie telefonicznej, na drugi dzień odebrałem po przeszkoleniu. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adam P. 07.12.2022

Wszystko szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jarek 24.11.2022

Dla mnie Ok. Wczoraj zamówienie a dziś rano odebrałem w sklepie, czekała z dokumentami na odbiór.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jarek 20.11.2022

Szybka wysyłka - ok.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marian 20.11.2022

Kompletny tłok otrzymałem na drugi dzień od zamówienia.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbychu 17.11.2022

Orginalny gaźnik z paragonem na drugi dzień od zamówienia - otrzymałem.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jacek 04.11.2022

Szybko i sprawnie załatwione formalności.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kris 27.10.2022

Z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep - doradzili i jestem naprawdę zadowolony. Kosa kosi maliny i inne zarośla bez najmniejszego problemu. Super

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Janek 14.10.2022

Polecił mi Pan pilarkę MS172 do domowego użytku i jestem bardzo zadowolony.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kaśka 11.10.2022

Polecił Pan głowicę tnącą z plastikowymi nożykami do kosy FS 38 i jestem bardzo zadowolona.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karolina 05.10.2022

Przekonał mnie Pan do kosy FS89 i teraz już wiem że trafione w 10 - polecam i dziękuję.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kazimerz 16.09.2022

Zamówiłem wieczorem a rano czekała na odbiór - odpalili i wytłumaczyli całą obsługę.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Vigo 30.08.2022

Szybko i sprawnie - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbyszek 24.08.2022

Polecam - szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Antek 18.08.2022

Dobrze doradzają, jestem zadowolony z zakupu - Polecam ten sklep.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Damian 08.08.2022

Szybko i sprawnie - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Czesiek 01.08.2022

Wysłana w dniu zamówienia z kompletem dokumentów i fakturą.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mirka 18.07.2022

Polecam - sprzedawca doradził kosę akumulatorową - i sprawdza się bez spalin i bez ciągania przewodów.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adam 16.07.2022

Zamówiona wieczorem odebrałem w sklepie rano - polecam wszystko okey.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marek 12.07.2022

Szybka wysyłka i orginalny towar.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marcin 08.07.2022

Dobrze zapakowany towar i szybka wysyłka. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Michał 07.07.2022

Szybko i sprawnie - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Rafał 05.07.2022

Polecam ten punkt, nawet jak czegoś nie mają to starają się sprowadzić. Dzięki za załatwienie sprawy.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Renia 01.07.2022

Miły i kompetentny Pan. Jestem zadowolona z zakupu kosa 120.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Irena 29.06.2022

Miła i fachowa obsługa - polecam - olej do wymiany też dostałam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 28.06.2022

Zamówiłem w niedzielę a w poniedziałek czekała na odbiór w sklepie z kompletem dokumentów. Sprzedawca pokazał obsługę i uruchomił maszynę. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Monika 02.06.2022

Polecam, doradził Pan i objaśnił całą obsługę.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Madzia 27.05.2022

Przekonał mnie Pan chociaż miałam obawy. - Jestem zadowolona - dziękuję za procesjonalną obsługę.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jaki 23.05.2022

Zamówiłem na stronie odebrałem w sklepie. Pokazali całą obsługę i uruchomili w mojej obecności. Fachowo i na temat - POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Heniek 18.05.2022

Zamówiłem w niedzielę odebrałem w poniedziałek z kompletem dokumentów.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Czarek 09.05.2022

Szybka wysyłka i ta cena - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Maciek 09.05.2022

Szybko i sprawnie - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mirek 28.04.2022

Szybka wysyłka, oryginalne części - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karolina 15.03.2022

Miła obsługa i szybka wysyłka. Na drugi dzień już testowałam odkurzacz w domu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kosiński Zenon 09.03.2022

Uprzejmy Pan, wszystko wytłumaczył, uruchomił w mojej obecności i pokazał jak wymienić olej i filtr. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Sławek 21.02.2022

Komplet naprawczy gaźnika - polecam szybka wysyłka i oryginalny towar

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Paweł 21.02.2022

Szybka wysyła, szelki z godne z opisem - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbyszek 11.02.2022

Zamówiłem na ich stronie i całe szczęście bo ostatnią zabrałem.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Magda 08.02.2022

Polecam - miła obsługa, dobra cena i szybka przesyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jerzy 31.01.2022

Zapoznali mnie z obsługą, przeszkolili i uruchomili w mojej obecności - warto dowiedzieć się czegoś nowego.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Piotrek 27.01.2022

Polecam - doradzili i szybko wysłali.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bohdan 27.01.2022

Szybko i sprawnie - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Ignacy 19.01.2022

Szybka wysyłka i dobry kontakt. Na e-mail dostałem filmy instruktażowe a w przesyłce kompletną piłę z kartą gwarancyjną i paragonem zakupu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zygmunt 19.01.2022

Wysłali w poniedziałek a otrzymałem we wtorek - piła dobrze rżnie drzewo.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Edek 15.01.2022

Rano zamówiłem i odebrałem w sklepie. Pokazał obsługę i uruchomił. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Władek 14.01.2022

Polecam- dobry kontakt i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Anna 13.01.2022

Przyjęli płatność blikem i natychmiast wysłali. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jurek 11.01.2022

Wszystko w porządku - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Władysław 10.01.2022

Zamówiłem w niedzielę a odebrałem dziś osobiście.
Czekała spakowana.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Felicjan 09.01.2022

Szybka wysyłka i dobry kontakt - dzięki za podpowiedź, jestem bardzo zadowolony z zakupu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kinga 08.01.2022

Dobry kontakt, szybka wysyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Łukasz 07.01.2022

Szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 04.01.2022

Szybko i na temat - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Grzesiek 04.01.2022

Szybko i sprawnie - polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Piotrek 02.01.2022

Dobry kontakt i szybka wysyłka - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Olek 02.01.2022

Zamówiłem telefoniczne i zapłaciłem a odebrałem na drugi dzień osobiście - wszystko okey - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Michał 02.01.2022

Doradzili i szybko wysłali - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Arek 02.01.2022

Szybko i sprawnie - w prezencie dostałem olej do paliwa i do łańcucha - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Roman 20.12.2021

Kompletny z paragonem - wszystko wporzo.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Grzesiek 20.12.2021

Dobry kontakt nadali w dniu zamówienia przez paczkomat - dwa dni później montowałem w urządzeniu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Janek 20.12.2021

Szybka wysyłka, paragon też dołączyli-polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Tadzik 20.12.2021

Wysłane w dniu zamówienia z paragonem i kartą gwarancyjną - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Przemek 20.12.2021

Ogólnie polecam - szkoda że nie macie płatności online - było by szybciej.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bogdanq 16.12.2021

Zamówiłem tutaj, a odebrałem w sklepie stacjonarnym na warszawskiej 27. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Artur 14.12.2021

Polecam - można się dogadać przy zakupie dwóch tarcz 470zł.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Krzysztof 13.12.2021

Zakupiłem w piątek a dziś odebrałem. Szybko i sprawnie - POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jarek 09.12.2021

Polecam - wczoraj zamówienie a dziś mam czym pracować.
Wkrótce zamówię kolejne.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Henryk 10.11.2021

Zamówiłem w niedzielę (i całe szczęście bo ostatnią sztukę zabrałem) odebrałem w poniedziałek rano i od pracy. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Michał 05.11.2021

Kompletna z papierami na drugi dzień w domu - no i ta cena -).
Polecam!!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Olek 03.11.2021

Szybka wysyłka z kompletem dokumentów i nawet olej do łańcucha dodali.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Alina 02.11.2021

Dzwoniłam na infolinię - doradził Pan - jestem zadowolona i z myjki i z obsługi.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Aldona 28.10.2021

Polecam tego Pana - fachowość i profesjonalizm.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 28.10.2021

Szybko i sprawnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Feliks 28.10.2021

Doradził Pan piłę MS 211 - mimo moich obaw że będzie za słaba - jestem zadowolony. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marzena 27.10.2021

Bardzo szybka wysyłka, akumulator i karta gwarancyjna na drugi dzień w domu. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Czarek 23.10.2021

Szybko wysłana dmuchawa z kompletem dokumentów oraz filmem instruktażowym - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Renata 19.10.2021

Pomogli dobrać odpowiednią kosiarkę - nie tylko kosi ale i zbiera liście.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Natan 19.10.2021

Szybko, sprawnie i kompetętnie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Janusz 19.10.2021

Konkretnie i na temat. Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Małgorzata 19.10.2021

Dziękuję za pomoc w wyborze - jestem zadowolona - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Darek 19.10.2021

Polecam - konkretni i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Madzia 12.10.2021

Dziękuję za miłą i fachową obsługę. Przesyłka dotarła o 11 rano. Pozdrawiam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Artur 07.10.2021

W sobotę wieczorem zamówione nożyce do żywopłotu HSE 42 a otrzymałem we wtorek z kompletem dokumentów. Szybko i sprawnie - Super!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bartek 06.10.2021

Pierwszy zakup w tym sklepie i zaskoczenie na plus. Wczoraj rozmowa i zamówienie a dziś pilarka u mnie - POLECAM!!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Gośka 05.10.2021

Dziękuję za pomoc w doborze maszyny - jestem bardzo zadowolona - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Fazi 05.10.2021

Polecam - szybko i zgodnie z uzgodnieniami.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Damian 05.10.2021

W czwartek rano zamówienie a w piątek już była u mnie. A olej do łańcucha przydał się - dzięki.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Janusz 04.10.2021

Sprawnie i profesjonalnie - polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Andrzej 04.10.2021

Dziękuję za natychmiastową wysyłkę i pozdrawiam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kalina 04.10.2021

Dziękuję za cierpliwość i miłą obsługę.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Seba 30.09.2021

Namówił mnie Pan na kosę FS 131 i jestem zadowolony - jest moc.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Waldi 29.09.2021

Zamówienie na drugi dzień w domu z kompletem dokumentów i gratisem. Polecam i dziękuję.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karina 29.09.2021

Polecam ten sklep i tego Pana - miły i kompetentny - przesyłka bardzo szybko na miejscu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Ryszard 28.09.2021

Dziękuję za rzeczową i fachową obsługę, szybka realizacja zamówienia - POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Adrian 28.09.2021

W czwartek zamówienie a w piątek towar u mnie z kompletem dokumentów. Polecam, dzięki za olej przydał się.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jarek 20.09.2021

Szubko i sprawnie - cały komplet z kartą gwarancyjną przysłali już na drugi dzień. Otrzymałem też drogą elektroniczną niezbędne filmy instruktażowe - POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zenek 17.09.2021

Polecam - szybko wysłali i dodali gratis.
Maszyna pracuje bez zarzutu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karol 06.09.2021

Polecam, miła obsługa i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bohdan 24.08.2021

Miła obsługa i szybka wysyłka. Dodatki przydały się - Polecam!!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Tadeusz 18.08.2021

Szybko i sprawnie (pilarka MS251) Polecam!!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Danił 15.08.2021

Suuper - wczoraj zamówienie a dziś towar u mnie. Przeszkolili online i już robię porządki w sadzie.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Marek 15.08.2021

Polecam - do 15 letniego traktorka Viking - szybko sprowadzili niezbędne części i wysłali.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zosia 14.08.2021

Polecam - miła obsługa i szybka wysyłka.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Krystian 14.08.2021

Wszystko pozytywnie - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kazimierz 11.08.2021

W dwa dni sprowadzili i wysłali towar którego nie ma w sklepie. POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +
Odpowiedź sklepu:

Dziękujemy - zawsze staramy się aby klient był zadowolony - wystarczy zadzwonić i zamówić towar jaki jest potrzebny a my zrealizujemy to zamówienie jak najszybciej.

Czesia 10.08.2021

Dziękuję za miłą obsługę i szybką wysyłkę - Polecam i Pozdrawiam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zbyszek 10.08.2021

Czasem warto zaufać kompetencji sprzedającego - przekonał mnie sprzedawca do kosy FS120 i jestem zadowolony. POLECAM !!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Danka 20.07.2021

Szybko i sprawnie - POLECAM!!! (Dziękuję za smyczkę.)

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Ludwik 20.07.2021

Doradzili i szybko wysłali - Polecam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Mikołaj 20.07.2021

Rano zamówienie a na drugi dzień dostawa - dla mnie super zwłaszcza że gratis dołożyli oleje - Polecam !!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Tomek 20.07.2021

Polecam - oryginalne części to podstawa w tym sklepie - a ja mam pewność że maszyny w lesie nie zrobią "strajku".

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Przemek 20.07.2021

Polecam - udzielił Pan szczegółowego instruktażu i sam potrafię założyć trójząb i wiem jak kosić wysokie zarośla.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kaja 20.07.2021

Polecam - szybka wysyłka i kompletny instruktaż użytkowania na e-mail i przez telefon.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Robert 16.07.2021

Szybko i sprawnie - POLECAM

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Szczepan 08.07.2021

Polecam - szybka wysyłka i instruktaż montażu - 15 letnia piła znów pracuje.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Tedi 07.07.2021

Dzięki za instruktaż i szybką wysyłkę. Miał Pan rację - nie przepłukałem myjki po podłączeniu wody tylko włączyłem. Pozdrawiam i POLECAM !!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Olaf 05.07.2021

Polecam, kompetentna i rzeczowa rozmowa oraz fachowe doradztwo. Kupiłem MS291 i powiem że się nie zawiodłem.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Zosia 05.07.2021

Dziękuję Panu za pomoc w wyborze i szybką wysyłkę. Po dwóch tygodnia pracy urządzeniem śmiało mogę napisać - jestem zadowolona.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Jan 05.07.2021

Polecam - zakupiłem MS 271 1 lipca a 2 lipca kurier dostarczył z kartą gwarancyjną i dodatkami.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Natka 30.06.2021

Dziękuję za szybką wysyłkę i miłą obsługę.
POLECAM !!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kamil 30.06.2021

Dziękuję za miłą obsługę i szybką wysyłkę - Polecam ten sklep.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Darek 30.06.2021

Polecam ten sklep - doradzili w wyborze i szybko wysłali. Jestem zadowolony z zakupu.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karolina 30.06.2021

Bardzo kompetentni i mili. Szybko sprowadzili mi urządzenie którego nie mieli i wysłali - POLECAM!!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Bogdan 27.06.2021

Polecam - miła i fachowa obsługa.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Sławek 27.06.2021

Polecam ten sklep - doradzili i błyskawicznie wysłali. Pilarka MS 251 325 PRO - jak dla mnie do domowego użytku to radzi sobie super. POLECAM !!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kinga 22.06.2021

Polecam, doradzili i jestem zadowolona. Kupiłam kosiarkę, nożyce do żywopłotu i przecinarkę do gałęzi.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Michał 17.06.2021

Polecam ten sklep - podpowiedzą i doradzą. Zakpiłem pilarkę akumulatorową i super się sprawdza.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kwazi 17.05.2021

MS 251 - maszyna śmiga aż miło. Doradzili i jestem zadowolony z zakupu - jest moc. Szybka wysyłka - Polecam

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Krzysztof 16.05.2021

Zakupiłem kosiarkę RM 545 VE - wysłali i na drugi dzień otrzymałem zgwarancją. Bardzo wygodna i łatwa w obsłudze. Polecam i kosiarkę i sprzedającego.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Piotrek 16.05.2021

Kosiarka RMA235 z AK 30 i ładowarką - przesyłka dotarła na drugi dzień. Szybko i sprawnie - Polecam i pozdrawiam.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Radek 16.05.2021

Pilarka MS 251 z prowadnicą 40 cm - otrzymałem na drugi dzień z godnie z zamówieniem. Polecam fachowo i szybko.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Kaśka 16.05.2021

Nożyce do żywopłotu HSA 45 - dla mojego żywopłotu 30 metrów - rewelacja, lekkie poręczne i ciche. Doradzili i wysłali w dniu zakupu z kartą gwarancyjną i paragonem. Dziękuję za miłą obsługę - POLECAM !!!

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Karolina 13.05.2021

Przecinarka GTA26 zgodna z opisem i super działa. Dzień po zamówieniu otrzymałam towar. Miły i kompetentny Pan - Polecam ten sklep.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +

Stanisław 13.05.2021

Polecam, mili i kompetentni - fachowo doradzili jaki model kosy kupić. Kosa śmiga aż miło polecam wszystkim model FS 120.

Zgodność produktu
+ + + + +
Jakość obsługi
+ + + + +
Czas realizacji
+ + + + +